hover de botons
Lleida QualitatLleida Qualitat
stand_CAT.jpg

Novetats

FIRA DE TOT CAT DE GIRONA

04-06-2010

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida ha estat present en la Fira De Tot Cat de Girona celebrada del 4 al 6 de juny, amb un estand de productes de les Terres de Lleida etiquetats en català i en occità aranès.


Concretament han participat les empreses: Torrons Vicens, DO Costers del Segre, Ecològica del Pirineus SL, Cèrvoles Celler, Cal Violí, De Gust, Celler Analec, DOP Oli Les Garrigues, Bernau Herbes, Formatges Tarrau, Tros de Sort, Embotits Estimariu, Casa Badio SL, Mel Can Toni i Xocolata Jolonch. Per la seva banda des del Conselh Generau Vall d'Aran les empreses que han participat han estat: Tocineria Casasnoves, Mèu Quatre Lòcs d'Aran i Hormatgeria dera Irissa.


Unes 6.000 persones han visitat la primera edició de la Fira De Tot Cat. El balanç ha estat molt positiu amb la probabilitat que l’any que ve es faci la 2a edició. Al llarg del cap de setmana s'han realitzat una sèrie d'activitats entre les quals hi ha hagut taules rodones, tallers de sensibilització lingüística, audiovisuals, microponències i actuacions musicals.


El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida dóna suport a les empreses que utilitzen la llengua catalana en l'etiquetatge del seu producte, incentiva les que encara no ho fan i permet que aquests tipus d'actes siguin un punt de trobada entre empreses i consumidors finals.

Tornar
VinsOliFormatgeTorronsVedellaEmbotitsPeraNeulesCoca de recapteCaragols
Diputació de Lleida. Patronat de Promoció Econòmica
Rambla Ferran, 18 1r - 25007 Lleida • Tel. 973 23 03 93 - Fax 973 22 29 19 • promeco@diputaciolleida.catwww.promocioeconomica.cat
Level Triple-A conformance icon, W3C-WAI Web Content Accessibility Guidelines 1.0